English  日本語(工事中)
Quincy Studio Inc. 
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/quincyst/public_html/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/quincyst/public_html/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/quincyst/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/quincyst/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/quincyst/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/quincyst/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/quincyst/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.

Clean Energy Factory Expansion

Site Area: 
380,641m²
Gross Built Area: 
2,624m²
Building Type: 
dormitory & office
Scope of Work: 
Des - arch & interior
Status: 
SD

 
This addition to the existing wind farm company headquarters takes advantage of the topographic drop, allowing for an additional floor, while the parapet height remains the same as that of the existing building to give discipline to the overall composition.  While the structural system assumes the most economical rectangular shape, the facade treatment echoes that of the headquarters for integrity.  The land-side elevation plays with the horizontality reflecting the dominant orientation of the surrounding space, while the sea-side facade incorporates a regular punctuation by piers holding in-fill walls with randomly placed windows, symbolizing the vertical out-reach of wind mills and whim of natural elements.  [design for a Japanese client]